Menu Sluiten

Dakgoot Bekleden

Dakrubber Schoten

Hoe dakgoot bekleding de levensduur van je dak verlengt

Waarom is dakgootbekleding belangrijk voor de levensduur van je dak?
Dakgootbekleding biedt bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon, die anders het houten raamwerk zouden aantasten. Hierdoor verlengt het de levensduur van je dak.

Hoe kan dakgootbekleding het onderhoud van je dak verminderen?
Door je dakgoten te bekleden met duurzame materialen, kan je het onderhoud van je dakgoot aanzienlijk verminderen. De juiste bekleding zorgt ervoor dat er minder vuil en bladeren in je dakgoot terechtkomen, wat de kans op verstoppingen verkleint.

Hoe kan dakgootbekleding lekkages aan je dak voorkomen?
Een beschadigde of versleten dakgoot kan leiden tot lekkages en waterschade aan je woning. Door je dakgoot te bekleden, voorkom je deze problemen en verleng je de levensduur van je dak.

Dakrubber Schoten

Hoe dakgoot bekleding de levensduur van je dak verlengt

Bij het kiezen van de ideale dakgoot is het ook belangrijk om rekening te houden met de duurzaamheid, het onderhoudsgemak en de prijs van het materiaal.

Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning en geven je advies op maat.

peter-le-nbStEbAoYiM-unsplash

Dakrubber Schoten

Afwerking van dakrand met weinig onderhoud

De afwerking van je dakrand is belangrijk voor de bescherming van je woning. Wil je een dakoverstek die nauwelijks onderhoud vergt, waterbestendig is én die je makkelijk kunt plaatsen? Kies dan voor een overstek van kunststof of houtcomposiet. Met kunststof kun je kiezen uit veel natuurlijke en tijdloze kleuren.

Dakrubber Schoten

EEN OFFERTE IN DRIE STAPPEN

Maak een afspraak

Binnen de 24 uur bellen we je op om je afspraak  te bevestigen  en nog wat meer info te  vragen.

1

2

We komen langs

We komen alles opmeten, de prijs berekenen, en informatie geven over wat je mag verwachten in duidelijke taal. Bij ons geen moeilijke termen waar je toch geen bal van snapt.

3

Je ontvangt de offerte

Nadien bezorgen we je via e-mail een duidelijke offerte. Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen? Dan zijn wij steeds beschikbaar om verduidelijking te bieden!

Dakrubber Schoten

Een afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

    privacybeleid.

    logo