Menu Sluiten

Plaatsen van koepels

Dakrubber Schoten

Het daglicht binnenlaten via het plat dak is mogelijk dankzij de plaatsing van de lichtkoepel.

Leef aangenamer in natuurlijk daglicht

Verlicht je kamers GRATIS

Bespaar op elektriciteit

Dakrubber Schoten

Een afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

  privacybeleid.

  Dakrubber Schoten

  Nieuwe lichtkoepel plaatsen

  Lichtkoepels worden het meest geplaatst op platte daken en op licht hellende daken. Ze worden op regelmatige afstand van elkaar geplaatst volgens het advies van de architect. Hoeveel koepels moeten geplaatst worden, hangt af van het lichtplan en de omgeving waar het plat dak zich bevindt. De hoeveelheid rechtstreeks en onrechtstreeks zonlicht dat op de koepels valt spelen een grote rol bij de keuze van het type koepel. Ook de aanwezigheid van bijvoorbeeld bomen en gebouwen gaan het type & de grootte bepalen.

  Ook de dakconstructie van het plat dak zelf gaat de soort plaatsing en montage bepalen. Dienen de koepels op een betonnen dak geplaatst te worden of op bijvoorbeeld een houten roostering? Elk type dakwerk vraagt een andere soort uitvoering. Dit gaar ook gepaard met verschillende installatiekosten.

  Dakrubber Schoten

  Soorten lichtkoepels

  Platdakvenster met gebogen glas

  Platdakvenster met gebogen glas

  Een goede keuze voor huiseigenaars met zin voor design. Het gebogen glas zorgt voor de vlotte afstroming van regenwater en een optimale daglichtinval.

  Platdakvenster met vlak glas

  Platdakvenster met vlak glas

  De ideale keuze voor huiseigenaars die een strak ontwerp willen. Het buitenste beschermglas is krasvrij en omringd door een aluminium profiel.

  Platdakvenster met afdekschelp

  Platdakvenster met afdekschelp

  De combinatie van een dubbele beglazing en de afdekschelp garanderen optimale energieprestaties en verminderen het contactgeluid van regen en hagel.

  Dakrubber Schoten

  Voor en na

  Dakrubber Schoten

  Wat zijn de voordelen van epdm?

  Lange levensduur van 50 jaar of meer

  100% waterdicht dankzij het naadloze geheel

  Milieuvriendelijk en recycleerbaar

  Geen brandgevaar bij plaatsing

  Volledig ozon- en UV-resistent

  logo