Menu Sluiten

Zolder isoleren

Dakrubber Schoten

Waarom zou je je zolder isoleren?

Bespaar op energiekosten met zolderisolatie
Door je zolder te isoleren, kan je flink besparen op je energierekening. Gemiddeld kan een hoekwoning zo'n 420 kuub gas per jaar besparen, wat neerkomt op een besparing van 500 tot 1.250 euro per jaar, afhankelijk van de energieprijzen.

Verhoog het wooncomfort door het isoleren van je zolder
Een geïsoleerde zolder zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een verhoogd wooncomfort. Door de isolatie wordt er minder warmte afgegeven aan de muren en het plafond, wat voor een aangenamere temperatuur zorgt.

Voorkom vochtproblemen met zolderisolatie
Als het dak niet geïsoleerd is, kan dit leiden tot condensatie en vochtproblemen op de zolder. Door de zolder goed te isoleren wordt vocht tegengegaan en wordt de kans op schimmels en beestjes in huis verminderd.

Dakrubber Schoten

Hoe isoleer ik mijn dak van binnenuit?

Je kunt een schuin dak isoleren aan de binnenzijde door isolatiemateriaal te plaatsen tegen het dakbeschot. Dit kan door middel van isolatieplaten, isolatiedekens met gipsplaten, of polyurethaan (PUR) dat direct tegen het dakbeschot wordt gespoten.

dakisolatie-binnenzijde

Dakrubber Schoten

Kan ik subsidie krijgen als ik zelf isoleer?

Als je wil besparen op isolatiekosten, kan je beroep doen op de landelijke subsidie ISDE. Hierbij krijg je financiële steun als je isolatiemaatregelen neemt, maar enkel als je deze laat uitvoeren door een professioneel bedrijf. Zelf de isolatie aanbrengen? Dan heb je geen recht op de subsidie.

edgar-TnhkSNZPXd8-unsplash

Dakrubber Schoten

Waar verlies je de meeste warmte in huis?

Het dak is de grootste verliespost van warmte in huis. Door het dak te isoleren, kan je tot 30% energie besparen. Je maakt je woning in één klap energiezuiniger en verhoogt tegelijk het wooncomfort. Kies dus voor dakisolatie en bespaar op je energierekening.

Dakrubber Schoten

EEN OFFERTE IN DRIE STAPPEN

Maak een afspraak

Binnen de 24 uur bellen we je op om je afspraak  te bevestigen  en nog wat meer info te  vragen.

1

2

We komen langs

We komen alles opmeten, de prijs berekenen, en informatie geven over wat je mag verwachten in duidelijke taal. Bij ons geen moeilijke termen waar je toch geen bal van snapt.

3

Je ontvangt de offerte

Nadien bezorgen we je via e-mail een duidelijke offerte. Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen? Dan zijn wij steeds beschikbaar om verduidelijking te bieden!

Dakrubber Schoten

Een afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

    privacybeleid.

    logo