Menu Sluiten

Renovatie plat dak

Dakrubber Schoten

Herstelling van platte daken: wat moet je weten?

Voorkom erger met snelle herstellingen
Heb je een lek in je plat dak ontdekt? Dan is snel handelen cruciaal. Door het probleem tijdig aan te pakken, voorkom je verdere waterschade aan je woning en kan je grotere kosten vermijden. Onze dakexperts staan paraat om je plat dak snel en efficiënt te herstellen, en dit tegen een scherpe prijs.

Laat je plat dak inspecteren
Denk je eraan om je plat dak te renoveren? Dan is het aan te raden om je dak te laten inspecteren door een professional. Onze dakwerkers komen ter plaatse om je dak grondig te onderzoeken en eventuele problemen te identificeren. Zo kan je meteen ook een gerichte offerte ontvangen voor de renovatie van je plat dak.

Laat het over aan experts
Onze dakwerkers zijn gespecialiseerd in de herstelling van platte daken en kunnen tal van reparaties uitvoeren. Denk hierbij aan het dichten van lekkages, het vervangen van beschadigde isolatie of het vernieuwen van de dakbedekking. Onze experts gaan steeds op zoek naar de meest duurzame en kwalitatieve oplossing voor jouw plat dak.

Diagnose

Bij het renoveren van een plat dak is een grondige inspectie en diagnose van het probleem essentieel.

Herstelling en renovatie

Onze dakwerkers gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om je plat dak te renoveren of te herstellen.

Preventief onderhoud

Regelmatig onderhoud kan de levensduur van je plat dak verlengen en voorkomt dat kleine problemen uitgroeien tot grote lekken.

Dakrubber Schoten

Lekkage aan je plat dak? Wij staan voor je klaar!

Een lekkage aan je plat dak kan voor heel wat ongemak zorgen. Onze professionele dakwerkers staan voor je klaar om het probleem snel en efficiënt aan te pakken.

We starten steeds met een grondige inspectie om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Daarna maken we een gedetailleerde offerte op voor de nodige herstellingen.

Onze vakmensen zorgen vervolgens voor een vlotte en duurzame reparatie van je plat dak, zodat je snel weer van een waterdichte woning kan genieten.

EPDM na

Dakrubber Schoten

Renovatie van platte daken: waar moet je op letten?

Een renovatie van je plat dak is een investering in de toekomst van je woning. Maar waar moet je op letten bij een renovatie? Het is belangrijk om te kijken naar de staat van de dakconstructie, de isolatie en de afwerking.

Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor een duurzame renovatie van je plat dak.

Dakrubber Schoten

EEN OFFERTE IN DRIE STAPPEN

Maak een afspraak

Binnen de 24 uur bellen we je op om je afspraak  te bevestigen  en nog wat meer info te  vragen.

1

2

We komen langs

We komen alles opmeten, de prijs berekenen, en informatie geven over wat je mag verwachten in duidelijke taal. Bij ons geen moeilijke termen waar je toch geen bal van snapt.

3

Je ontvangt de offerte

Nadien bezorgen we je via e-mail een duidelijke offerte. Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen? Dan zijn wij steeds beschikbaar om verduidelijking te bieden!

Dakrubber Schoten

Een afspraak maken

Geef aan wanneer het voor u uitkomt wanneer we volledig vrijblijvend langskomen om uw dak te bekijken en een offerte op te maken.

    privacybeleid.

    logo